Juguem

Cada començament de curs, l’Escola Esportiva organitza una jornada de joc en família per als alumnes d’Ed Infantil.
 

El Juguem és la presentació de l’Escola Esportiva davant les els pares i mares primerencs al LLOR, i té com a objectiu l’arrelament de l’Activitat Física i els hàbits saludables en les famílies de l’escola. Enguany hem celebrat la 12a edició de la festa. 

 
L’activitat consisteix en una proposta d’activitats recreatives, que van des de joc simbòlic, reptes motrius per als menuts i els seus acompanyants i també una activitats de ball/expressió corporal. Com a tancament de festa es realitza un petit piscolabis amb fruita. 
 

El Cros del Llor és una diada esportiva solidària on tothom hi té cabuda. L’Escola Esportiva organitza la cursa i col·labora amb projectes com la donació de sang o l’obra social de Sant Joan de Déu per vèncer el càncer infantil. Estigueu atents i atentes, no us perdeu el següent!

 

Diada de l’Esport Recreatiu

Al maig celebrem la Diada de l’Esport Recreatiu. L’escola s’omple d’inflables i atraccions en una de les millors jornades de l’any! 

Festa de l’Esport Llor

La Festa de l’Esport Llor celebra, amb un sopar plegats, la passió per l’esport de tot l’equip i alumnat de l’Escola Esportiva.