Actualment amb els programes Sèniors Salut i Esport i Família, apostem per oferir activitats de qualitat amb l’objectiu fonamental de millorar la salut i l’estat físic de mares, pares, avis i persones molt lligades al projecte esportiu Llor. En definitiva practicar activitat física en un ambient familiar.

Horaris

Les activitats estan estructurades en tres blocs i cadascú tria aquella opció que millor s’ajusta a les seves necessitats.

  • Bloc d’activitats dirigides (programes en el poliesportiu i gimnàs: Pilates, Ioga, Gimnàstica Hipopressiva, Running + Tonificació, Balls de Saló, Zumba,..).
  • Bloc d’activitats aquàtiques (programes a la piscina: natació iniciació i perfeccionament, aiguagim, natacio rehabilitació,…).
  • Bloc general (horari il·limitat a qualsevol dels programes que inclouen les activitats dirigides i aquàtiques).

Les activitats setmanals es poden complementar amb la possibilitat de venir a nedar per lliure els caps de setmana, L’horari de piscina lliure: divendres de 19.15h a 22h, dissabte de 16h a 20h i diumenge de 10h a 14h.

El servei mèdic de l’escola realitza revisions en els casos que es requereixi, i coordinat amb l’equip de professors elaborarà les pautes de treball necessàries per a una correcta rehabilitació. Per concretar hora de visita heu de trucar a l’Escola Esportiva en horari d’oficina.

El programa Esport i Família neix amb l’ànim d’aconseguir que els nens i nenes de l’escola es vegin acompanyats d’un entorn familiar que tingui cura d’una pràctica regular d’activitat física i esportiva i d’hàbits saludables.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb la secretaria de l’Escola Esportiva (tots els dies de 15h a 19h Per a rebre informació sobre les activitats, truqueu al 936 406 000 o envieu un mail a secretariaee@fundaciollor.cat.

Contacteu: