Jornada 1

Primer contacte amb el grup de nens de diferents nacionalitats. Seguim amb el programa!

Jornada 2

Col•laboració amb menjador social gestionat per voluntariat local. Poden arribar a fer 100 àpats al dia.

Jornada 3

La cara oculta d’Atenes: els sense sostre expliquen la seva experiència, refugis, serveis socials, prostitució, atenció als drogodependents. Però també la segona oportunitat: la venda de publicacions, el reciclatge , l’elaboració d’objectes de regal donen sentit al lema: “From trash to treasure” o bé convertim les deixalles en oportunitats.

Jornada 4

Trobada amb la comunitat musulmana “Ahmadiya: l’Islam per la pau”. Una oportunitat de conèixer i debatre aspectes de l’actualitat des de dues cultures diferents. Això sí, acompanyat amb un bon àpat de recepta àrab!

Jornada 5

Trobada amb dos activistes palestins provinents de Cisjordània. Gran oportunitat d’escoltar i saber sobre el conflicte entre Gaza i Israel i el dia a dia dels palestins amb controls militars,escorcolls, la pressió del conflicte bèl·lic.

Jornada 6

Visita cultural a l’Acròpolis i Museu Arqueològic. A la tarda continuem amb activitat amb Menors no Acompanyats.

Jornada 7

Visita al Cap Sunion al matí. A la tarda xerrada i debat sobre drets humans i la situació de dones maltractades. Intervenció d’un voluntari grec com a exemple de l’objecció de consciència, donat que el servei militar és obligatori a Grècia.