Jornada 1

Dia 1 a Berlín: arribada a Oranienburg, allotjament i les compres necessàries pel sopar. Convivència.

Jornada 2

Dia 2: intensa jornada a Sachsenhausen, visita pel camp de concentració: barracons, cuines, zones de càstig, experiments mèdics.
Acabem el dia amb el testimoni de l’Eva Fritz, ciutadana berlinesa que ens explica l’experiència personal del Berlin dividit pel Mur.

Jornada 3

Dia 3: aprofundiment sobre els diversos tipus de presoners: jueus, polítics, homosexuals, poble Romaní. Presentacions orals sobre la investigació i posterior recerca sobre els membres de les SS.

Jornada 4

Dia 4: Visita al camp de Sachsenhausen quan va ser camp de presoners durant la dictadura comunista (1945-1950). Imatge de recordatori provisional per a les dones forçades a treballs sexuals al mateix camp de concentració.

I al vespre: passeig per veure llums i fires de Nadal.

Jornada 5

Dia 5 : visites diverses pel Berlín més històric: El Mur, Checkpoint Charlie, Exposició Topografia del Terror, Monument Holocaust, Porta de Brandemburg.

Jornada 6

Dia 6: visita al Neues Museum, amb continguts sobre l’Antic Egipte i la cultura celta. I a la tarda a Potsdam, visita al Cecilienhof, seu de la Conferència de Potsdam de 1945.