Gaudim l’estiu com sempre!

A l’escola Llor oferim un ampli ventall d’activitats perquè els nens i nenes gaudeixin en un entorn conegut, segur i saludable, amb la companyia dels seus millors amics i mestres de l’escola.

Les activitats que oferim són:

SUMMER LLOR KIDS

És una proposta lúdica per als més petits (I3 i I4) amb la presència de l’anglès de manera transversal.

L’eix temàtic del Summer Llor Kids serà enguany els 4 elements de la Natura. Els alumnes descobriran i experimentaran amb l’aigua, la terra, l’aire i el foc.

Les activitats de cadascuna de les setmanes girarà al voltant d’un dels elements, amb la intenció que els infants descobreixin les particularitats del planeta on vivim i aprenguin a estimar-lo molt.

L’equip de monitors/es acompanyaran als nens i nenes en múltiples aventures on enfortiran i construiran relacions entre ells, faran créixer la seva imaginació i sobretot, no pararan de passar-s’ho bé.

SUMMER LLOR

L’aposta d’aquest estiu per als nens/es grans d’Educació Infantil (I5) i per alumnes d’Educació Primària i Cicle Inicial d’ESO seguirà també el fil conductor dels 4 elements de la Natura.

De manera lúdica i divertida s’endinsaran en l’aventura de com interpretar els elements de la natura i fer del nostre planeta un espai més sà i sostenible.

No deixarem de reforçar tampoc les English Skills. Comptarem amb la col·laboració dels auxiliars de conversa que durant l’any han estat participant amb els nois i noies a l’escola.

STAGE ESPORTIU BÀSQUET

Nois i noies enamorats del bàsquet, aquest estiu podreu continuar jugant en equip al vostre esport preferit.

Enguany oferim un Stage Esportiu específic de bàsquet pels alumnes d’Ed. Primària i 1r Cicle d’ESO.

Es reforçarà el treball de les diferents habilitats tècniques-tàctiques pròpies de la disciplina i es continuarà fent equip.

Cada setmana s’inclouen sessions d’anglès vinculades a l’activitat i cada dia realitzaran activitats aquàtiques recreatives a la piscina de l’escola.

Els entrenadors/monitors són especialistes amb titulació específica de l’esport i actualment estan entrenant equips de l’escola.

STAGE ESPORTIU FUTBOL

Una proposta específica de futbol pels nois i noies que no poden separar el peu de la pilota. Un Stage Esportiu específic dirigit als alumnes d’Ed. Primària.

Es reforçarà el treball de les diferents habilitats tècniques-tàctiques pròpies de la disciplina i es continuarà fent equip.

Cada setmana s’inclouen sessions d’anglès vinculades a l’activitat i cada dia realitzaran activitats aquàtiques recreatives a la piscina de l’escola.

Els entrenadors/monitors són especialistes amb titulació específica de l’esport i actualment estan entrenant equips de l’escola.

STAGE ESPORTIU G.RÍTMICA

Casal d’estiu orientat a l’aprenentatge i millora d’habilitats de la gimnàstica rítmica amb un enfocament en l’expressió corporal i la coordinació per a alumnes d’Educació Primària i 1r cicle d’ESO. Cada setmana, el nostre programa ofereix una combinació d’activitats lúdiques i divertides.

Tant a l’aire lliure com dins del centre, els participants gaudeixen d’una gran varietat d’activitats emocionants. A més, cada dia tenim la possibilitat de gaudir d’un refrescant bany a la piscina de l’escola, així com de participar en activitats aquàtiques recreatives.

Aquest programa proporciona una experiència completa i enriquidora que combina aprenentatge, diversió i moments refrescants.

CURSET INTENSIU DE NATACIÓ

Curs de natació diari per a reforçar les habilitats aquàtiques.

Aquest programa va dirigit a alumnes des dels 3 anys als 14 anys que vulguin aprendre, reforçar o perfeccionar la seva motricitat o els estils propis de la natació.

STEAM SUMMER LLOR

Al STEAM SUMMER fem que petits i grans experimentin a partir de la pràctica manipulativa i que aprenguin divertint-se mentre resolen reptes i problemes adquirint d’aquesta manera coneixements d’àmbit tecnològic que els serviran per aplicar en el món real.


Volem que s’apassionin pel que estan aprenent.
Us oferim un ampli ventall d’activitats adaptades a la temàtica o tipologia que interessi treballar: robòtica educativa, matemàtiques, impressió 3D, biotecnologia, realitat virtual, creació de videojocs i animació per ordinador entre d’altres. A més d’adquirir coneixement, a través de les nostres activitats, els alumnes afronten per si mateixos reptes i aprenen a superar obstacles aplicant les seves pròpies idees. Incentivem els alumnes a aplicar la seva creativitat i sumar-la amb la dels seus companys, per tal que aprenguin a treballar en equip.
 
A més, aquest casal està caracteritzat per generar escenaris simulats que situen al alumnat en una etapa de la història de la humanitat i descobreixen l’evolució de les STEAM i apliquen les competencies STEAM de forma gamificada a diferentes reptes de forma cooperativa!!
 
Esperem als futurs grans científics/ques, enginyers/es i invetors/es!! 
Som-hi a gaudir aprenent!!

Podreu seguir el dia a dia del Summer Llor als nostres blogs: